Bestuur

Roosmarijn Dam

Function:Voorzitter
Email:roosmarijn@jobmbo.nl

Het komende jaar wil ik mij graag in zetten voor meer differentiatie binnen het mbo. Onderwijs volgen op een te hoog of een te laag niveau kan erg demotiverend zijn. Daarnaast wil ik het contact met onze leden verbeteren en de studentenraden bewust maken van hun rechten en plichten.

Jasper van Doremalen

Function:Vicevoorzitter
Email:jasper@jobmbo.nl

Het komende bestuursjaar wil ik mij hard maken voor evaluaties in het onderwijs. Studenten moeten centraal staan en naar mijn mening wordt de positie van studenten versterkt wanneer ze periodiek hun mening mogen geven over het onderwijs dat gevolgd is. Daarnaast wil ik medezeggenschap nóg beter maken op scholen en ik wil mij graag focussen op de digitalisering van het mbo onderwijs.

Mike Mestebeld

Function:Secretaris
Email:mike@jobmbo.nl

Het komend jaar bij JOB wil ik het Nederlandse mbo-onderwijs nog beter maken! Een goede leeromgeving en de belangen van de student staan bij mij op nummer één!

 

 

 

Koen Kuijper

Function:Penningmeester
Email:koen@jobmbo.nl

Er kan nog veel meer beter op het mbo. De communicatie tussen jongerenorganisaties en beleidsorganisaties als het OCW zijn op dit moment niet te zien voor studenten van het mbo of andere partijen. Dit bestuursjaar wil ik studenten meer betrekken bij besluitvorming en medezeggenschap op het mbo.

Rachel van Meerwijk

Function:Algemeen bestuurslid
Email:rachel@jobmbo.nl

Bij JOB hoop ik de stem van de student beter te kunnen laten horen aan de buitenwereld en daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor jullie als studenten. Ik kijk uit naar een leuk, maar vooral leerzaam en productief jaar bij JOB en heb er heel veel zin in!