Bijeenkomst: LOB op ieders agenda

17 Apr 2018

Bijeenkomst: LOB op ieders agenda

LOB (Loopbaanoriëntatie en begeleiding) is een belangrijk onderwerp in onderwijsland! JOB heeft samen met de MBO Raad een ambitieagenda opgesteld: wat onze ambitie is met LOB en hoe LOB beter kan in het mbo. Deze heeft onze voorzitter Roosmarijn Dam samen met de MBO Raad op 6 maart aangeboden aan het ministerie van OCW. Omdat dit een belangrijk en actueel thema is, organiseert JOB samen met het Expertisepunt LOB, de MBO Raad, en het ministerie van OCW een bijeenkomst over LOB. Vind jij dit onderwerp ook belangrijk? Kom dan naar de bijeenkomst “LOB op ieders agenda!” op 17 april in Woerden. Het programma start om 12:00 en duurt tot 17:00 uur.

We starten met een heerlijke lunch en een introductie over LOB, de LOB ambitieagenda en de veranderingen die nu gaande zijn. In de middag sluiten bestuurders, directeuren, loopbaanbegeleiders/-coördinatoren en docenten aan.  Na een korte inleiding gaan we met elkaar in gesprek over LOB: wat is belangrijk aan LOB en hoe kan dit het beste worden vormgegeven op school?

Meld je aan via deze link! (Stuur ook een berichtje naar Koen Kuijper (Penningmeester JOB) op 06-23646376 om op de hoogte te worden gehouden over deze dag en om contact te houden met de andere studentenraadsleden die gaan).

Lees hier alles over de ambitie-agenda!

Terug naar overzicht