Bestuur

Timon van Engen

Function:Voorzitter
Email:timon@jobmbo.nl

Mijn naam is, Timon van Engen, ik ben een mbo-niveau 4 student middenkaderfunctionaris bouwkunde en daarbij voorzitter van de centrale studentenraad van Drenthe College. Als bestuurder bij JOB wil ik mij gaan inzetten voor onder andere de sector techniek. Momenteel veel in het nieuws is dat beroepsopleidingen te weinig ‘status’ hebben. Ik wil mij inzetten om het beroepsonderwijs deze status terug te geven.

Lonneke van der Veen

Function:Vicevoorzitter
Email:lonneke@jobmbo.nl

Mijn naam is Lonneke van der Veen en ik ben student bij het Rijn IJssel te Elst. Ik volg daar de opleiding onderwijsassistente van cluster zorg en welzijn en zit momenteel in het tweede leerjaar. Ik heb mij aangemeld bij JOB om alle Mbo’ers een stem te geven en zich gehoord te laten voelen. Ook wil ik de kans aangrijpen om mezelf verder te ontwikkelen.

Lisanne den Hartog

Function:Secretaris
Email:lisanne@jobmbo.nl

Mijn naam is Lisanne den Hartog, ik ben 18 jaar. Ik volg de opleiding directiesecretaresse/managementassistent op het Da Vinci College. Onze studenten zijn maar zo’n 20 procent van onze bevolking, maar wel onze gehele toekomst. Goed onderwijs is belangrijk en wie kan dan beter zijn/haar mening geven dan een student zelf? Ik wil graag met de andere bestuursleden een grote stap bereiken in het verbeteren van het onderwijs

 

 

 

Kevin Wilhelm

Function:Penningmeester
Email:kevin@jobmbo.nl

Ik ben Kevin Wilhelm en ben 21 jaar oud. Ik studeer aan het Noorderpoort en volg momenteel de opleiding dienstverlening breed.De reden dat ik graag bij het JOB-bestuur werk, is omdat ik graag iets wil betekenen voor mijn medestudent. Ik wil bereiken dat de JOB-monitor door nog meer studenten wordt ingevuld en dat JOB meer naamsbekendheid krijgt.

Michael Hooper

Function:Algemeen bestuurslid
Email:michael@jobmbo.nl

Ik ben Michael Hooper, 22 jaar en student secretaresse aan het MBO College Hilversum. Aankomend bestuursjaar wil ik met een topbestuur samen met alle fantastische studentenraden de stem van het liefst elke student horen. Daarvoor wil ik graag zoveel mogelijk studentenraden gebruiken, en dit zo persoonlijk mogelijk aanpakken.