Ik meld me aan

Aanmelden

Om deel te nemen aan de cursussen kun je je aanmelden via jobacademy@jobmbo.nl met onderstaande aanmeldformulieren.

Aanmelding 2-daagse cursus
Aan de 2-daagse cursus kunnen maximaal 20 studenten deelnemen. Per cursus mogen maximaal 6 mensen van één studentenraad meedoen.

Data 2-daagse cursussen:
Donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari 2019
Donderdag 11 april en vrijdag 12 april 2019

Let op! Je kan alleen met de cursus meedoen als je van tevoren bent aangemeld. Je kan maar één keer deelnemen aan de cursus, om zoveel mogelijk studenten de mogelijkheid te geven om deel te nemen. Je kan je via het aanmeldformulier hieronder aanmelden. Met vragen kan je bellen naar 030-7900915 of mailen naar jobacademy@jobmbo.nl.

Aanmelding 1-daagse cursus:
Voor de 1-daagse cursus kun je je aanmelden door dit aanmeldformulier te mailen naar jobacademy@jobmbo.nl. De cursus vindt plaats op jouw school. In overleg bepalen we op welke datum de cursus gaat plaatsvinden. Je kunt als studentenraad maximaal 2 keer per jaar een 1-daagse cursus aanvragen.

Aanmeldformulier voor de 2-daagse cursus

Stap 1 – Download het toestemmingsformulier.

Hier heb je hem!

Zorg dat je hem invult, ondertekent en laat ondertekenen. Scan het document daarna in. Je kunt het onderaan deze pagina uploaden.

Stap 2 – Vul je gegevens in.

Jouw Gegevens

Gegevens van jouw school

Kosten
De cursussen worden gehouden in Stayokay Utrecht-Bunnik. De kosten van de cursus bedragen €125,-. De deelnemerskosten zijn voor de cursus, de map, de overnachting, ontbijt, lunch en diner.
Reiskosten zijn voor eigen rekening. Is je studentenraad lid van JOB? In dat geval kun je maximaal 3 studenten per jaar met €10,- korting per student laten deelnemen aan de cursus.

Dubbel check: heb je het document bij Stap 1 ingevuld, ondertekent, en weer ingescand?

Let op!
Na elk avondprogramma tot aanvang van het ochtendprogramma is de trainer van de cursus vrij. Als deelnemer ben je ZELF verantwoordelijk voor je eigen gedrag en acties (en dus niet de trainer of JOB). Voor noodgevallen kan men zich richten tot het personeel van de Stayokay. Zie ook de huisregels van Stayokay Utrecht-Bunnik. Het is tijdens de gehele cursusduur niet toegestaan het StayOkay-terrein te verlaten. Bij eventuele afwezigheid of onwenselijk gedrag, zal je schoolleiding direct geïnformeerd worden en is verdere deelname aan de cursus uitgesloten.

De algemene voorwaarden vind je onder de Verzend knop.

We sturen je een bevestigingsmail, maar het kan zijn dat die in je map Spam/Ongewenst komt. Kijk daar dus ook even! Heb je hem niet gehad? Mail dan naar jobacademy@jobmbo.nl

Algemene Voorwaarden