skip to Main Content

JOB Academy - training en advies

De JOB-academy is het trainingsinstituut van JOB. JOB biedt startende en lopende studentenraden trainingen en advies aan voor succesvolle studenteninspraak. Want alleen als studenten hun mening laten horen, kan er ook echt wat mee gedaan worden. Maar hoe organiseer je dit? En hoe zorg je ervoor dat je school naar jullie luistert?

Tweedaagse cursus voor beginnende studentenraadsleden

De 2-daagse cursussen zijn alleen bedoeld voor beginnende studentenraden. Tijdens deze cursus leer je samen met de rest van je studentenraad alles wat je moet weten om een goedlopende raad te krijgen.

Plaats: Stayokay in Bunnik
Kosten: €125,- per student. Dit is inclusief 1 overnachting en ontbijt, lunch en diner (de kosten worden meestal door je school betaald)
Studielast: 15,5 uur in 2 dagen
Algemene voorwaarden: die vind je hier
Meer informatie en aanmelden

Training op jouw mbo-school

De 1-daagse cursussen zijn bedoeld voor raden die al even lopen, maar zich in bepaalde onderdelen nog verder willen ontwikkelen. Deze training is dus geen vervanging van de 2-daagse cursus. Als studentenraad kunnen jullie maximaal twee keer per jaar een 1-daagse cursus aanvragen.

Plaats: bij jullie op school
Kosten: de training kost €50,- per studentenraad + de reiskosten van de trainer(s) deze worden meestal door school vergoed. Is jullie studentenraad lid van JOB? Dan mogen jullie elk jaar één gratis training volgen (de reiskosten moeten wel vergoed worden).
Studielast: Een training duurt ongeveer 3 uur.
Meer informatie en aanmelden

JOB Certificaat en advies op maat

Het JOB-certificaat is in de wereld gekomen om de kwaliteit van studentenraden te meten en te belonen. Het certificaat geeft JOB signalen over de kwaliteit en kan ondersteuning bieden waar mogelijk. Wij geven na aanvraag een advies op maat.

Plaats: online
Kosten: gratis
Meer informatie en certificaat aanvragen

Bij de JOB tweedaagse heb ik van alles geleerd over de studentenraad. Leerzame theorie en goede afwisseling.

Studentenraadslid
JOB Academy

JOB gaf ons een training over rechten, plichten en vergaderen in de studentenraad. Het was een interessante training op onze school met de hele studentenraad en onze begeleider.

Studentenraadslid
ROC Gilde

Wil je op een andere manier een training volgen? Neem contact met ons op!

    Back To Top