Skip to content
Laden Agenda items

« Alle Agenda items

  • Dit agenda item is voorbij.

Presentatie SER-Verkenning Ontplooiingskansen Jongeren

30 augustus 2019 om 10:15 - 12:00

Gegevens

Datum:
30 augustus 2019
Tijd:
10:15 - 12:00

Locatie

SER
Bezuidenhoutseweg 60
Den Haag,

Uitnodiging Raadsvergadering Sociaal-Economische Raad

JOB is onderdeel van het SER Jongerenplatform en heeft in die setting meegewerkt aan het onderzoek en het maken van deze verkenning.
Deze verkenning gaat over alle ‘obstakels’ die onze generatie tegenkomt, van prestatiedruk tot de arbeidsmarkt, van jeugdzorg tot woningsmarkt.

Vrijdag 30 augustus 2019 komt de Sociaal-Economische Raad om 10.15 uur in een openbare vergadering bijeen. Op de agenda staat onder meer de vaststelling van de verkenning “ontplooiingskansen voor jongeren” door het SER Jongerenplatform.

Je bent van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen. Vanwege je betrokkenheid bij de totstandkoming van de verkenning via de dialoogsessie stellen we je aanwezigheid zeer zeker op prijs!

De SER is trots op de allereerste verkenning afgeleverd door het SER Jongerenplatform. Het is niet alleen een ambitieuze en brede verkenning geworden waar kansen en belemmeringen voor jongeren duidelijk in worden beschreven, maar de verkenning legt ook een stevig fundament voor mogelijkheden tot vervolgonderzoek.

De tekst van het SER-advies ‘Ontplooiingskansen voor Jongeren’ en de publieksversie kun je vanaf 30 augustus downloaden via onze website.

Aanmelden
Zou je je vooraf graag willen aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar Dafna Holtzer, SER communicatie, d.holtzer@ser.nl (vakantie van 26 juli – 16 augustus)

Back To Top