Skip to content

Adviesraad

Dit is de Adviesraad van het JOB-bestuur.
De Adviesraad houdt zich met allerlei zaken bezig, benieuwd waarmee? Check het hieronder!

Dit is de adviesraad van JOB:

Luciano van der Vliet - Voorzitter

Mijn naam is Luciano en ik ben de voorzitter van de Adviesraad van JOBmbo. Ik ben 20 jaar oud en studeer Legal, Insurance & HR Service Specialist op het ROC Rivor te Tiel. Vanaf mijn allereerste moment dat ik op het mbo zit zet ik mij met plezier in voor de belangen van medestudenten. Als voorzitter van de Adviesraad krijg ik nu de kans om actief betrokken te zijn bij het streven naar verbeteringen in het mbo-onderwijs en het behartigen van de essentiële belangen van mijn medestudenten.
Mijn betrokkenheid bij de Adviesraad stimuleert mijn motivatie om een positieve verandering teweeg te brengen en bij te dragen aan onze gemeenschap. Mijn doel is om de kwaliteit van de inhoudelijke aspecten en adviserende onderwerpen binnen het bestuur van JOBmbo te verbeteren en te waarborgen.
Door deel te nemen aan de Adviesraad ben ik nog meer gedreven om een impact te maken en iets constructiefs bij te dragen aan de belangenbehartiging van onze studentengemeenschap. Ik kijk ernaar uit om gezamenlijk met de andere Adviesraadsleden de kwaliteit van het mbo-onderwijs te versterken en te waarborgen voor alle medestudenten

Nick de Jong - Algemeen lid

Al vanaf mijn eerste studiejaar bevorder ik graag onze studentbelangen waarbij ik nu als Adviesraadslid de mogelijkheid krijg om actief betrokken te zijn bij het verbeteren van het mbo-onderwijs en het te kunnen behartigen van de benodigde belangen van mijn mede mbo-studenten. Mijn deelname aan de Adviesraad geeft mij nog meer motivatie om een verschil te kunnen maken en iets positiefs bij te dragen aan onze gemeenschap. Om uiteindelijk de kwaliteit van de inhoudelijk zaken en raadgevende onderwerpen binnen het JOBmbo bestuur te verbeteren en te waarborgen!

Coen de Leeuwe - Algemeen lid

Mijn naam is Coen de Leeuwe, ik ben 19 jaar en studeer in Den Haag aan The Dutch Academy of the Performing Arts. Als bestuurslid bij het LAKS (de zusterorganisatie voor scholieren) heb ik ondervonden hoe belangrijk het is dat wij samen ons onderwijs verbeteren en dat de student zelf daarin een belangrijke rol moeten spelen. Het JOB is een hele mooie organisatie die al jarenlang zich hard inzet voor alle mbo-studenten en dat ook nog vele jaren gaat doen. Ik ben vereerd dat ik nu in de Adviesraad mijn steentje mag bijdragen aan deze organisatie.

Wiljem Kappe - Vicevoorzitter

Back To Top