skip to Main Content

Adviesraad

Dit is de Adviesraad van het JOB-bestuur.
De Adviesraad houdt zich met allerlei zaken bezig, benieuwd waarmee? Check het hieronder!

De Adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur. Iedere maand vergaderen het bestuur en de Adviesraad samen, en ook tussendoor hebben ze goed contact.
Heb je vragen voor/over de adviesraad? Stuur dan een mailtje naar milan@jobmbo.nl.

De Adviesraad stelt zich voor:

Tim Harbers - Voorzitter ad interim

Tim Harbers komt uit Doetinchem en is de vicevoorzitter van de Adviesraad van JOBmbo. Hij is 18 jaar oud en doet de opleiding Smart Industry bij het Graafschap College in Doetinchem.

“Ik wilde graag bij de Adviesraad omdat ik het belangrijk vind dat alle mbo-studenten gehoord worden. Ik hoop op deze manier daaraan bij te kunnen dragen”.

Lidewij de Bonth - Algemeen lid

Lidewij komt uit Voorschoten en is algemeen lid van de Adviesraad. Ze is 21 jaar oud en studeert Restauratie & Decoratie bij Nimeto in Utrecht. Bij Nimeto zit Lidewij al lange tijd in de studentenraad. Hierdoor leerde ze JOBmbo kennen. Door deel te nemen aan de Adviesraad wil zij een steentje bijdragen aan verbetering van het mbo-onderwijs in Nederland.

‘Tijdens mijn deelname aan de Adviesraad wil ik er graag zijn voor iedere mbo-student. Ik wil er voor zorgen dat iedereen gehoord wordt en dat er gelijke kansen komen voor elke mbo-student.’

Tijn Hoppenbrouwers - Algemeen lid

Tijn Hoppenbrouwers is algemeen lid van de Adviesraad van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Hij is 17 jaar, komt uit Breda en studeert Horecaondernemer/-Manager aan De Rooi Pannen in Breda. Binnen de Adviesraad wil Tijn zich hard maken om mbo-studenten dezelfde kansen als hbo- en wo-studenten te geven.

‘Tijdens mijn deelname aan de Adviesraad zal ik opkomen voor iedere mbo-student. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen dezelfde kansen krijgt.’

Qichell Hasselbaink - Algemeen lid

Qichell Hasselbaink is algemeen lid van de Adviesraad van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Zij is 19 jaar, komt uit Purmerend en studeert Event Producer bij het MBO College Zuid in Amsterdam. Binnen de Adviesraad maakt ze zich hard voor stagediscriminatie, inclusie, welzijn en gelijke kansen op het mbo.

‘Mbo-studenten worden nog steeds niet hetzelfde behandeld als andere studenten. Deze ongelijkwaardigheid zorgt voor discriminatie en het wegschuiven van het welzijn van de studenten. Dit vind ik een belangrijk punt en zal daar ook aan werken.’

Back To Top