skip to Main Content

Adviesraad

Dit is de Adviesraad van het JOB-bestuur.
De Adviesraad houdt zich met allerlei zaken bezig, benieuwd waarmee? Check het hieronder!

De Adviesraad van JOBmbo is in het leven geroepen om JOBmbo te adviseren over hun bezigheden. De Adviesraad pleit ervoor dat JOBmbo zich op de juiste manier bezig houdt met de verschillende thema’s waar zij dit jaar mee bezig zijn. De Adviesraad vindt diversiteit, cultuur, klimaat en inclusiviteit heel belangrijke punten. Wij zullen ons dit jaar dan ook extra inzetten voor het goed aanpakken van deze punten. Uiteraard gaan daarmee de andere punten niet verloren, maar we willen de focus leggen op aangegeven punten. Dit willen wij als Adviesraad mogelijk maken door te luisteren naar de achterban van JOBmbo en door met hen in gesprek te gaan. Wij lezen stukken van JOBmbo door en denken na over onze persoonlijke inzichten, en vormen met zijn allen één gezamelijke mening waaruit een advies volgt.  JOBmbo stelt vragen over ons advies en zal zo goed mogelijk luisteren naar ons advies.
Wij als Adviesraad kijken uit naar een leuk JOBmbo jaar! We verheugen ons op de samenwerking met het JOB bestuur en hopen op veel mooie moment met zijn allen.

Heb je vragen voor/over de adviesraad? Stuur dan een mailtje naar milan@jobmbo.nl.

De Adviesraad stelt zich voor:

Tim Harbers - Ad Interim Voorzitter

Tim Harbers komt uit Doetinchem en is de AI-Voorzitter van de Adviesraad van JOBmbo. Hij is 18 jaar oud en doet de opleiding Smart Industry bij het Graafschap College in Doetinchem.

“Ik wilde graag bij de Adviesraad omdat ik het belangrijk vind dat alle mbo-studenten gehoord worden. Ik hoop op deze manier daaraan bij te kunnen dragen”.

Lidewij de Bonth - Algemeen lid

Lidewij komt uit Voorschoten en is algemeen lid van de Adviesraad. Ze is 21 jaar oud en studeert Restauratie & Decoratie bij Nimeto in Utrecht. Bij Nimeto zit Lidewij al lange tijd in de studentenraad. Hierdoor leerde ze JOBmbo kennen. Door deel te nemen aan de Adviesraad wil zij een steentje bijdragen aan verbetering van het mbo-onderwijs in Nederland.

‘Tijdens mijn deelname aan de Adviesraad wil ik er graag zijn voor iedere mbo-student. Ik wil er voor zorgen dat iedereen gehoord wordt en dat er gelijke kansen komen voor elke mbo-student.’

Qichell Hasselbaink - Algemeen lid

Qichell Hasselbaink is algemeen lid van de Adviesraad van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Zij is 19 jaar, komt uit Purmerend en studeert Event Producer bij het MBO College Zuid in Amsterdam. Binnen de Adviesraad maakt ze zich hard voor stagediscriminatie, inclusie, welzijn en gelijke kansen op het mbo.

‘Mbo-studenten worden nog steeds niet hetzelfde behandeld als andere studenten. Deze ongelijkwaardigheid zorgt voor discriminatie en het wegschuiven van het welzijn van de studenten. Dit vind ik een belangrijk punt en zal daar ook aan werken.’

Back To Top