skip to Main Content

Adviesraad

Dit is de Adviescommissie van het JOB-bestuur.
Dit vijfkoppige bestuur houdt zich met allerlei zaken bezig, benieuwd waarmee? Check het hieronder!

De Adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur, door maandelijkse vergaderingen te houden hebben beide organen goed contact!
Heb je vragen voor/over de adviesraad? Stuur dan een mailtje naar milan@jobmbo.nl.

De Adviesraad stelt zich voor:

Janneke van der Pol - Voorzitter

Janneke zal zich later voorstellen.

Tim Harbers - Vicevoorzitter

Tim Harbers komt uit Doetinchem en is de vicevoorzitter van de Adviesraad van JOBmbo. Hij is17 jaar oud en doet de opleiding Smart Industry bij het Graafschap College in Doetinchem.

“Ik wilde graag bij de adviesraad omdat ik het belangrijk vind dat alle mbo studenten gehoord worden. Ik hoop op deze manier daar aan bij te kunnen dragen”.

Lidewij de Bonth - Algemeen lid

Lidewij komt uit Voorschoten en is algemeen lid van de Adviesraad. Ze is 21 jaar oud en studeert Restauratie & Decoratie bij Nimeto in Utrecht. Bij Nimeto zit Lidewij al voor lange tijd in de studentenraad. Hierdoor leerde ze JOBmbo kennen. Door deel te nemen aan de adviesraad wil zij een steentje bijdragen aan verbetering van het mbo-onderwijs in Nederland.

‘Tijdens mijn deelname aan de adviesraad wil ik er graag zijn voor iedere mbo-student. Ik wil er voor zorgen dat iedereen gehoord wordt en dat er gelijke kansen komen voor elke mbo-student.’

Tijn Hoppenbrouwers - Algemeen lid

Tijn  zal zich later voorstellen.

Qichell Hasselbaink - Algemeen lid

Qichell zal zich later voorstellen.

Back To Top