skip to Main Content

Adviesraad

Dit is de Adviescommissie van het JOB-bestuur.
Dit vijfkoppige bestuur houdt zich met allerlei zaken bezig, benieuwd waarmee? Check het hieronder!

De Adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur, door maandelijkse vergaderingen te houden hebben beide organen goed contact!
Heb je vragen voor/over de adviesraad? Stuur dan een mailtje naar milan@jobmbo.nl.

De Adviesraad stelt zich voor:

Skylar Liu - Voorzitter

Skylar Liu (zij/haar) is de voorzitter van het Adviesraad van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Ze is 20 jaar, woont in Amsterdam en studeert op het moment Marketing, Journalistiek en Communicatie op MBO Utrecht. Waar zij zich hard voor maakt is het ontkrachten van stereotype vooroordelen over mbo studenten. Zij zal in het Adviesraad, het JOB bestuur ondersteunen met de waarden en belangen behartigen van mbo studenten.

“Als voorzitter van het JOB Adviesraad wil ik mijn steentje bijdragen naar een innoverend, rechtvaardig en inclusief mbo.”

Tim Harbers - Vicevoorzitter

Tim Harbers komt uit Doetinchem en is de vicevoorzitter van de Adviesraad van JOBmbo. Hij is17 jaar oud en doet de opleiding Smart Industry bij het Graafschap College in Doetinchem.

“Ik wilde graag bij de adviesraad omdat ik het belangrijk vind dat alle mbo studenten gehoord worden. Ik hoop op deze manier daar aan bij te kunnen dragen”.

Lidewij de Bonth - Algemeen lid

Lidewij komt uit Voorschoten en is algemeen lid van de Adviesraad. Ze is 20 jaar oud en studeert Restauratie & Decoratie bij Nimeto in Utrecht. Bij Nimeto zit Lidewij al voor lange tijd in de studentenraad. Hierdoor leerde ze JOBmbo kennen. Door deel te nemen aan de adviesraad wil zij een steentje bijdragen aan verbetering van het mbo-onderwijs in Nederland.

‘Tijdens mijn deelname aan de adviesraad wil ik er graag zijn voor iedere mbo-student. Ik wil er voor zorgen dat iedereen gehoord wordt en dat er gelijke kansen komen voor elke mbo-student.’

Gerard Matabaro - Algemeen lid

‘Voor mij draait het onderwijs om de kwaliteit en dat is er gelukkig, maar we zien ook wel dat het ergens beter kan en precies de reden waarom ik in de adviesraad ben beland.’

Yasmine Lamtalsi - Algemeen lid

Yasmine stelt zich later voor.

Back To Top