skip to Main Content

Bestuur 2021/2022

In het bestuur van JOB zitten 5 enthousiaste mbo-studenten. Hieronder stellen ze zich voor!

Wil je ons bereiken? Stuur dan een berichtje naar info@jobmbo.nl, dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terecht komt!

PS. Zelf een bestuursjaar doen? Je kunt eind 2021 weer solliciteren voor het bestuursjaar 2022-2023. Klik hier alvast voor meer informatie

Onze bestuursleden stellen zich voor:

Quin Blokzijl - Voorzitter

Quin Blokzijl (Den Helder, 13 oktober 2001) is de voorzitter bij de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Hij studeert Media & Redactie aan het ROC van Amsterdam. Naast zijn studie is hij ook Freelance Webredacteur. Zijn interesse voor politiek is ontstaan in de MBO-denktank van de Gemeente Amsterdam waar hij door aanraden van Bureau Vie in aanraking mee is gekomen.

“Het onderwijs heeft in de pandemie veel geleden en kwaliteitsverlies gehad. Met de portefeuilles Bestuurlijk Overleg en Onderwijsvernieuwing wil ik er alles aan doen om het evenwicht te herstellen. Ook wil ik de social media marketing van JOB een boost geven”.

Marnix Achtereekte - Vicevoorzitter

Marnix Achtereekte komt uit Raalte en is de vicevoorzitter bij JOB. Hij is 20 jaar oud en studeert voor facilitair leidinggevende bij Landstede MBO in Zwolle, Overijssel. Als oud vicevoorzitter van zijn studentenraad ziet hij hoe belangrijk het is om met studenten in gesprek te blijven en ze inspraak te geven in beslissingen die hen aangaan.

“Ik ga me dit jaar bij JOB bezighouden met de politieke lobby én de JOB monitor, die in 2020 door ruim 265.000 studenten is ingevuld!’

Milan Safy - Penningmeester

Milan komt uit Gelderland is 17 jaar. Hij is de penningmeester in het JOB bestuur. Hij volgt de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener bij het Graafschap College in Doetinchem. Zijn portefeuilles zijn Schoolkosten en Internationalisering.

“Schoolkosten zijn nog steeds niet gelijk voor studenten, afhankelijk van je school of opleiding betaal je meer of minder dan een andere student. Dat is een van de punten die ik het komende jaar, samen met onze partners, wil gaan oppakken. Met de portefeuille Internationalisering wil ik proberen buitenlandse stages ook voor mbo-studenten meer toegankelijk te maken”.

Anniek Westerhof - Secretaris

De 18-jarige Anniek Westerhof uit Hilversum studeert Marketing, Communicatie & Journalistiek bij het MBO Utrecht. Zij is de secretaris van het JOB bestuur. Met onder andere de portefeuilles onderwijskwaliteit & centraal examens hoopt zij de stem van het mbo goed te vertegenwoordigen.

“Mijn werk binnen de Studentenraad van MBO Utrecht vond ik al geweldig. Dit landelijk aanpakken, maar al te graag!”

Samia Boukhizzou - Algemeen Bestuurslid

De 18 jarige Samia Boukhizzou uit Den Haag is algemeen bestuurslid bij JOB. Zij doet de opleiding onderwijsassistente op het ROC Mondriaan. Samia zet zich al langere tijd in voor stages en inclusief onderwijs. Dit deed zij vooral bij de studentenraad van haar school en een lokale organisatie voor jongeren in Den Haag. Maar het werd voor Samia tijd om het grootschalig aan te pakken. Ze koos daarom voor JOB. Voor een landelijke vertegenwoordiging voor een doelgroep die volgens haar te vaak vergeten wordt.

“Ik vind het vooral erg belangrijk dat er naar studenten geluisterd wordt, want wie kan er beter keuzes maken voor mbo-studenten dan mbo-studenten zelf?’

Beleids- en projectmedewerkers

Ter ondersteuning van het bestuur werken er beleids- en projectmedewerkers bij JOB

Beleidsmedewerkers:

Matthijs Steur
Miron van Wijngeeren
Sanne Reijnen
Rose van der Laan
Nienke Lammertink

Projectmedewerkers:

Roos Scholten (medezeggenschap) & Daniëlle van Leeuwen (JOB en LAKS-monitor)

Back To Top