skip to Main Content

Bestuur 2020/2021

In het bestuur van JOB zitten 5 enthousiaste mbo-studenten. Hieronder stellen ze zich nog even voor!

Wil je ons bereiken? Stuur dan een berichtje naar info@jobmbo.nl, dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terecht komt!

PS. Zelf een bestuursjaar doen? Je kunt eind 2021 weer solliciteren voor het bestuursjaar 2022-2023. Klik hier alvast voor meer informatie

Onze bestuursleden stellen zich voor:

Noah Hajji - Voorzitter

De Arnhemse Noah Hajji is voorzitter van de vereniging. Zoals hij het zelf beschrijft heeft hij “een jonge, creatieve en actieve mindset”. Noah is een achttienjarige student op Rijn IJssel in Arnhem, hier studeert hij Human Technology. Naast zijn overmatige interesse in technologische innovaties, zet Noah zich op maatschappelijk vlak graag in voor een wereld waarin niemand zich druk hoeft te maken om zijn of haar basisbehoeften. Om die reden wil Noah zich met JOB gaan inzetten voor meer kansengelijkheid in het mbo, eerlijke compensatie voor je stagewerk en het actief (en creatief) toepassen van burgerschap in het mbo.

Sabria Zaid - Vicevoorzitter

Sabria Zaid uit Utrecht is vice-voorzitter van JOB. Sabria is 18 jaar oud en volgt de opleiding doktersassistente op het ROC Midden Nederland in Utrecht. “Het werken met mensen is mijn drijfveer. Het is mooi om mensen te helpen en met mensen bezig te zijn, dat is waar ik voor sta! Mijn hart ligt bij het mbo. Ik kom graag op voor de rechten van de mbo studenten.” Dit jaar wil Sabria zich inzetten voor kansengelijkheid binnen het mbo en daarbij diverse maatschappelijke problemen aanpakken.

Shannah den Engelsen - Penningmeester

Shannah den Engelsen heeft de functie penningmeester. Shannah is 23 jaar en komt uit Amersfoort. “Ik ben super enthousiast om te beginnen bij JOB en benieuwd wat het jaar zal brengen!” Shannah volgt de opleiding onderwijsassistent op het ROC Midden Nederland. Ze wil graag haar rol spelen in het verbeteren van het mbo. Dit jaar wil ze vooral aan de slag met studenten informeren over waar zij recht op hebben en zorgen dat zij ook een stem hebben in het onderwijs.

Thijs Pancras - Algemeen bestuurslid

De functie ‘algemeen bestuurslid’ wordt vervuld door Thijs Pancras. Deze 23-jarige mbo’er is student Apothekersassistent op het Regio College te Zaandam. “De regels checken en mensen adviseren vond ik al erg leuk, en dit landelijk gaan aanpakken? Dat lijkt me geweldig!” Thijs wil zich dit jaar inzetten voor de belangen van de studenten en ervoor zorgen dat ze weten waar ze terecht kunnen met vragen over hun rechten en plichten.

Beleids- en projectmedewerkers

Ter ondersteuning van het bestuur werken er beleids- en projectmedewerkers bij JOB

Beleidsmedewerkers:

Matthijs Steur
Barbera Voskuil
Sanne Reijnen
Rose van der Laan

Projectmedewerkers:

Roos Scholten & Miron van Wijngeeren

Back To Top