skip to Main Content

Bestuur 2019-2020

In het bestuur van JOB zitten 5 enthousiaste mbo-studenten. Hieronder stellen ze zich nog even voor!

Wil je ons bereiken? Stuur dan een berichtje naar info@jobmbo.nl, dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terecht komt!

PS. Zelf een bestuursjaar doen? Je kunt eind 2019 weer solliciteren voor het bestuursjaar 2020-2021.

Onze bestuursleden stellen zich voor:

Jurgen van der Hel - Voorzitter

Ik ben Jurgen van der Hel, 21 jaar en ik kom uit Zoetermeer. Ik volg de opleiding Onderwijsassistent op het mboRijnland, locatie Lammenschans, daar zit ik nu in mijn tweede jaar. MboRijnland heeft mij ook op de hoogte gebracht van de vacature bij het JOB “Misschien een leuke uitdaging?” zeiden ze. Niemand had toen kunnen bedenken dat ik nu als aankomend Voorzitter bij het JOB zit, ik ben ze dus extra dankbaar dat ze mij de vacature hebben laten zien.

Sem Veen - Vicevoorzitter

Mijn naam is Sem Veen (20), Als kind was ik altijd al bezig met verhalen vertellen. Dit is dan ook mijn studierichting mediacommunicatie. Ik vertel verhalen door fotografie & film. Maar ook door veel te beleven en te vertellen. Zo ben ik ook begonnen met medezeggenschap vanuit een honger naar verandering. Net zoals jullie het leven van student willen veranderen of verbeteren. Hierin hebben wij als toekomstig JOB bestuur jullie stem hard nodig! Waar zien jullie ruimte tot verandering? Naast dat ik al een 2 jaar actief ben binnen medezeggenschap, woon ik op mijzelf in Zwolle, werk ik parttime in de Retail en ben ik gek op koffie!

Jordi van de Visch – Secretaris

Ha! Mijn naam is Jordi van de Visch. Ik ben achttien jaar oud en woon in Utrecht. Ik woon nog met mijn broertje bij mijn moeder thuis, ook hebben we 2 kippen en een lease-kat. Ik studeer voor onderwijsassistent aan het ROC Midden Nederland in Amersfoort. Ook zit ik in de Centrale Studentenraad van onze school. Graag wil ik later voor de klas in het basisonderwijs. Want ik vind het leuk om kinderen nieuwe dingen te leren en te begeleiden. Vanaf 1 juni mag ik de secretaris zijn van het JOB-bestuur. Daarnaast ben ik verliefd op mijn prachtige stad Utrecht en heb ik een obsessie met haar icoon, de Domtoren.

Gamze Kareloglu - Algemeen Bestuurslid

Mijn naam is Gamze Kareloglu, ik ben 20 jaar, geboren en getogen in Eindhoven. Inmiddels zit ik in de tweede leerjaar van de opleiding Juridische Beroepen op het Summa College in Eindhoven. Eind 2018 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met het JOB middels de gelijkenkansenspelmiddag in Den Haag. Die heeft mij heel erg gemotiveerd. Ik wil graag “achter de schermen” kijken van het mbo, bewust zijn van alle problematieken en de gebeurtenissen. Ook om zodanig de studenten te helpen en te vertegenwoordigen. Voor mij wordt het een leerzame periode als algemeen bestuurslid waarbij ik veel kan leren, mijn netwerken kan vergroten en uitdagende momenten zal ervaren, daar ben ik zeker van overtuigd.

Beleids- en projectmedewerkers

Ter ondersteuning van het bestuur werken er beleids- en projectmedewerkers bij JOB

Beleidsmedewerkers:
Matthijs Steur
Barbera Voskuil
Tirza Scholtens
Jolien Verrijt
Projectmedewerkers:
Miron van Wijngeeren

Back To Top