Skip to content

Gezocht! Redactieleden voor JOB-magazine.

Als Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs proberen wij jullie altijd up to date te houden van leuke en spannende nieuwtjes uit het mbo-veld. Vanaf nu gaan wij dit doen met een heus JOB-magazine! En daarvoor zijn wij op zoek naar JOU!

Het opzetten van een JOB magazine kunnen we namelijk niet alleen. We gaan een redactie vormen, bestaande uit enthousiaste mbo studenten. Die redactieleden komen samen op het JOB-kantoor in Amsterdam. Reiskosten worden vergoedt. In redactieleden zoeken we passie voor schrijven, discipline en uiteraard enthousiasme. JOB magazine biedt je een leuke en leerzame ervaring. Zo zul je zelf een deel van de content van het blad verzorgen, waarvoor je misschien ook locaties of bijeenkomsten gaat bezoeken. Hoeveel tijd het magazine gaat kosten kun je zelf grotendeels inplannen. Het is de bedoeling dat we twee keer per jaar een magazine uit brengen.

Dus… Lijkt het jou leuk, om samen met een serieuze redactie te werken aan een flitsend, informatief en entertainend blad? Aarzel dan niet en meld je aan voor de selectieprocedure! Stuur een mailtje vóór 22 oktober 2012 met je motivatie (geef daarin gelijk even aan hoeveel tijd je aan het magazine kunt besteden) en CV naar lisa@job-site.nl.

Back To Top