Skip to content

Maak werk van je studentenraad met de trainingen van JOBmbo

Wil jij ervoor zorgen dat je studentenraad er nog sterker voor staat in het komende schooljaar? JOBmbo biedt vanaf nu een groter aanbod trainingen aan voor de studentenraad.

Als studentenraad heb je de belangrijke taak om de studenten op jouw school te vertegenwoordigen en hun stem te laten horen. Om dat het allerbeste te kunnen doen kun je soms wel wat hulp of advies gebruiken. Willen jullie bijvoorbeeld leren hoe je je achterban nog beter betrekt, of waar je op moet letten bij het instemmen op de begroting? Of willen jullie als raad nog beter met elkaar samenwerken? Onze gespecialiseerde trainers leren je de beste tips en tricks.

JOBmbo raadt aan om te zorgen dat jullie studentenraad budget vrijmaakt voor minimaal twee trainingen per jaar. Geen budget over? Vraag je school om hulp: het is natuurlijk ook in het belang van de school dat de studentenraad investeert in hun kennis en vaardigheden.

In het overzicht op deze webpagina vind je de training die bij jullie studentenraad past: https://www.jobmbo.nl/trainingsaanbod/. Kun je niet kiezen of weet je niet zo goed wat voor jullie studentenraad het meest geschikt is? Bel JOBmbo voor advies!

Back To Top