Skip to content

Verkeerde informatie over de JOB-monitor in het JOB-magazine

RECTIFICATIE

Recentelijk heeft JOB het JOB-magazine verspreid. In dit magazine staat informatie over de JOB-monitor, waaronder rapportcijfers die studenten aan hun opleiding en hun instelling geven. Met name de vergelijking tussen verschillende jaren had niet op deze manier gemaakt mogen worden.

Deze informatie kan zonder enige uitleg niet in een juiste context geplaatst worden. Deze informatie had dan ook niet gepubliceerd mogen worden in het JOB-magazine.

Het JOB-magazine is tot dusver alleen digitaal verspreid. JOB heeft het JOB-magazine onmiddellijk van haar website afgehaald om verdere verspreiding te voorkomen. Daarnaast zal JOB een rectificatie sturen aan iedereen die het JOB-magazine per e-mail heeft ontvangen.

JOB zal na herstel van deze fout een aangepast magazine publiceren. We betreuren het zeer dat we deze fout gemaakt hebben en bieden onze excuses aan voor eventuele onrust of verwarring die dit heeft veroorzaakt.

JOB en de MBO Raad blijven nauw samenwerken om de resultaten van de JOB-monitor correct te duiden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de resultaten zo goed mogelijk geïnterpreteerd kunnen worden bij de presentatie van de volledige JOB-monitor op 4 juni.

Namens het JOB-bestuur,

Jurgen van der Hel

Back To Top