Skip to content

Wat is de taskforce schoolkosten?

JOB en MBO Raad hebben gezamenlijk de Taskforce schoolkosten opgericht. In deze Taskforce worden de ervaren knelpunten rondom schoolkosten met elkaar besproken – en wordt gezamenlijk naar oplossingen gezocht. Zowel studenten, als JOB, als scholen kunnen zaken bij de Taskforce aandragen. Het uitgangspunt daarbij zijn de afspraken die in het servicedocument schoolkosten zijn gemaakt.

De Taskforce heeft een aantal doelstellingen. Eén daarvan is het verduidelijken van de regels van het servicedocument schoolkosten – deze zijn niet altijd voor iedereen even helder. Ook het in kaart brengen van eventuele knelpunten of mogelijke verkeerde toepassing van de regels is een belangrijke doelstelling. Zowel JOB als de MBO Raad vinden het belangrijk om deze met elkaar te bespreken om vervolgens gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. De gezamenlijk intentie van JOB en de MBO Raad is om het ervaren probleem rondom schoolkosten op te lossen, en daarbij ook te kijken naar een juiste agenda voor de toekomst.

In de Taskforce hebben zowel JOB als de MBO Raad twee leden afgevaardigd. De resultaten van de bespreking in de Taskforce worden ook bestuurlijk besproken door JOB en de MBO Raad.

Heb je een vraag of klacht (over schoolkosten) vul dan het contactformulier in op onze website, deze vind je hier! Wil je liever bellen, mailen of appen?

info@jobmbo.nl
030 – 7900 915
06-83315697

Staat je vraag er niet bij?

Laat het ons weten! Wij proberen je vraag te beantwoorden of je bij een klacht te voorzien van een advies.

PS. JOB MBO is dé landelijke jongerenorganisatie die mbo-studenten een stem geeft in het onderwijs. Jouw verhaal is voor ons een belangrijk signaal. Hierdoor zorgen wij dat jouw onderwijs nog beter wordt!

Dien je vraag of klacht in
Back To Top