Skip to content

Het nieuwe JOB-bestuur 2022-2023 is bekend!

De leden van de JongerenOrganisatie Beroepsonderwijs (JOBmbo) hebben afgelopen week ingestemd met het aankomende JOB-bestuur.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Jelmer Becker (voorzitter), Justin Kersseboom (vicevoorzitter), Ivar Noordhoek (secretaris), Milan Safy (penningmeester) en Hans Dekker (algemeen bestuurslid).

Op de Algemene Ledenvergadering is het nieuwe bestuur voorgedragen door de sollicitatiecommissie (SoCo) van dit jaar. De leden van JOBmbo hebben pittige vragen kunnen stellen aan de SoCo, die dit jaar met name gingen over de diversiteit van het aankomende JOB-bestuur. De SoCo heeft verantwoord dat zij op zoek is gegaan naar de beste vertegenwoordiging uit de aanmeldingen van dit jaar en zijn er van overtuigd dat dit kwalitatief gelukt is. Aankomend jaar ligt er een extra grote uitdaging voor het nieuwe bestuur om ervoor te zorgen dat álle mbo-studenten zich vertegenwoordigd voelen door JOBmbo. De SoCo heeft er alle vertrouwen in dat het bestuur zich hier hard voor gaat maken en is blij dat de leden dit vertrouwen delen.

Het nieuwe bestuur zal op 24 juni officieel aantreden tijdens de wissel ALV.

Aankomend voorzitter Jelmer Becker: “mbo’ers zijn ontzettend belangrijk als kern van onze samenleving. We hebben als nieuw bestuur ontzettend veel zin in om ons in te zetten voor de rechten en belangen van alle mbo-studenten”.

Heb jij nog belangrijke onderwerpen waar het nieuwe bestuur zeker mee aan de slag moet gaan volgend jaar? Praat dan mee op het Maandelijks Overleg ‘Input jaarplan’ op vrijdag 17 juni.

 

Back To Top