Skip to content

PERSUITNODIGING – Stem mbo! Het studentendebat

Hierbij nodigen wij u, als vertegenwoordiger van de pers, van harte uit voor Stem mbo! Het studentendebat. Tijdens dit debat zullen de onderwijswoordvoerders van de grootste politieke partijen – Jasper van Dijk (SP), Barbara Gardeniers (CDA), Paul van Meenen (D66), Mohammed Mohandis (PvdA), Daniël van der Ree (VVD) en Lisa Westerveld (GroenLinks) – hun verkiezingsplannen met betrekking tot het mbo verdedigen.

Maandag 6 februari 2017
15.30 – 18.30 uur
Albeda College Rotterdam
Spinozaweg 400, 3076 ET

De stem van de mbo-student

Mbo-studenten weten alles over het mbo-onderwijs, maar luistert de politiek wel naar de ervaring en mening van de mbo’er? Om hier achter te komen organiseert Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) een debat waar studenten de kans krijgen om in gesprek te gaan met politici over hun plannen met het mbo. JOB wil dat het mbo een politieke stem krijgt tijdens de verkiezingen van maart 2017!

Het programma

Tijdens het debat zullen politici en publiek met elkaar in debat gaan over een drietal stellingen, onder andere over het wel of niet afschaffen van de cascaderegeling. Ook is er de mogelijkheid voor studenten om vragen te stellen en te reageren. Aansluitend aan het officiële debat is er een pubquiz waar studenten en politici in gemengde teams hun kennis over het mbo kunnen testen.

Wij horen graag of u aanwezig bent, zodat we een plekje voor u kunnen reserveren. Dat kunt u ons ook nog laten weten op de dag van het debat zelf. Wij sturen u dan verdere informatie en een routebeschrijving toe. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar hannah@jobmbo.nl.

Noot voor de redactie:
Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met voorzitter Rick de Wijk (06-15960112) of de medewerker PR & Communicatie, Hannah Achterbosch (06-24515670)

Back To Top